85:-

Humbrol Enamel Varnish No 135 Satin 150ml (Spray)
[CBHB-AD6999]

Humbrols Enamel Varnish är en snabbtorkande spray som tagits fram för att skydda dina modeller målade i oljefärg och för att ge din modell en sidenmatt finish. Kan användas på byggmodeller av plast, övrig plast, trä, glas, keramik, metall, kartong, gips, masonit och många fler hobbymaterial (prova alltid på ett litet testområde för att kontrollera lämpligheten av underlag). Färgen appliceras med svepande rörelser och med ca 25 cm mellanrum mellan sprayflaskan och föremålet. Låt torka över natten och polera därefter ytan med en mjuk och torr trasa till önskat utseende.

 

Torktid:
15-30 minuter


Rengöring:
Håll sprayflaskan upp och ner efter användning och tryck in munstycket några sekunder för att rengöra. Efter att färgen har torkat är den permanent.

 

Säkerhetsinformation:

Varning: Tryckbehållare. Skyddas från solljus och får inte utsättas för temperaturer över 50 grader Celsius. Gäller även tömd behållare. Spraya inte mot öppen låga eller glödande material. Giftigt för vattenlevande organismer, kan orsaka skadliga långtidseffekter i vattenmiljön. Ångor kan göra att man blir dåsig och omtöcknad, undvik inandning. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras åtskilt från antändningskällor. Rökning förbjuden. Använd endast på väl ventilerade platser. Använd lämpliga skyddshandskar. Undvik utsläpp till miljön. Extremt brandfarligt och miljöfarlig.

 

Klassiska Humbrol grundades redan 1919 och har sedan 1935 tillverkat kvalitetsfärger för hobby. Humbrol erbjuder akryl- och oljefärger, specialeffekter, sprayer och tillbehör. Allt du behöver för att färdigställa din byggsats.

 

Recensioner

Tillverkare
Din varukorg är tom
KUNDTJÄNST

info@skcab.se
044 - 10 22 44
Mån-Fre 10:00 - 17:00



Tillverkare Info
Humbrol
Humbrol Hemsida
Andra produkter
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google Buzz Dela på Digg
Vill du annonsera på konstnarscentrum.se? Kontakta info@skcab.se