75:-

Rembrandt Akrylfärg 40 ml - Transparent red medium
[M1805-3172]

Rembrandt Akrylfärg 40 ml - Transparent red medium

Akrylfärg är mer lämpad för konstnärer som arbetar snabbt och expressivt. Rembrandts akrylfärg är det professionella valet för konstnärer och amatörer som föredrar akrylfärg. Färgintensitet, konsistens och varaktighet är superb. Rembrandts akrylfärg har många speciella fördelar som perfekt ljusäkthet och högsta ljusäkthetsbetyg. Användningen av speciella bindemedel ger alla färger samma jämna lyster, och detta betyder att det inte finns några skillnader i lyster mellan olika färger. Alla färger får en silkeslyster när de har torkat.
 

Rembrandts akrylfärg har en lätt konsistens som är angenäm att arbeta med, särskilt i oförtunnat skick. Penseldrag erhålls vid målningen. Den senaste teknologiska utvecklingen inom färgpigmentsområdet används vid framställningen. Maximal färgintensitet erhålls genom rivning av färgerna på en traditionell trippelroller. Dessutom används de allra bästa bindemedlen och därmed skapas en mycket hållbar färghinna, så flexibel att torra dukar kan rullas ihop utan problem.


Speciella färger i sortimentet
Kadmiumfärger
Rembrandts akrylfärg inkluderar kadmiumfärger av en typ som är mer miljövänlig. Utöver dessa innehåller sortimentet kadmiumsubstitut under pigmentnamnet “azo” och “naphthol”, vilka också är ljusäkta. Dessa färger är mindre expansiva och något mindre transparenta.
Transparenta järnoxider
Dessa fyra färger utmärker sig tack vare sin extrema transparens. Även när de är kraftigt förtunnande med medium är de stabila och ljusäkta. Tack vare detta är de populära till laseringsteknik och totalt finns det 16 färger som är idealiska för lasering.
Syntetiska jordpigment
De nyaste syntetiska jordfärgerna används till Rembrandts akrylfärg. I kontrast till de naturliga pigmenten som tidigare användes är dessa pigment mycket stabila.
Metallic- och pärlemofärger
Denna typ av färg ingår även i sortimentet, för att ge moderna och unika effekter.

Recensioner

Tillverkare
Din varukorg är tom
KUNDTJÄNST

info@skcab.se
044 - 10 22 44
Mån-Fre 10:00 - 17:00Tillverkare Info
Royal Talens
Royal Talens Hemsida
Andra produkter
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google Buzz Dela på Digg
Vill du annonsera på konstnarscentrum.se? Kontakta info@skcab.se