10.306:-

Rembrandt Akvarellfärg 1⁄2 kopp - Komplett serie
[M0586-0000]

Rembrandt Akvarellfärg 1⁄2 kopp - Komplett serie

Komplett serie 5 ml tub, 80 kulörer 5 st av varje färg.

Akvarellfärg har ägnats stor uppmärksamhet under lång tid, både av professionella målare och av amatörer. De speciella egenskaperna hos denna typ av medium, gör att det slutliga arbetet har en mycket speciell kvalitet.
Rembrandts akvarellfärg är ett populärt val bland akvarellmålare över hela världen. Inte undra på att vid tester utses Rembrandts akvarellfärg som det bästa valet bland alla.

Rembrandts akvarellfärg har maximal transparens så att alla lager färg är synliga och en mycket imponerande akvarelleffekt garanteras.


Dessutom har varje färg sitt eget unika recept, vilket garanterar att de speciella egenskaperna i varje pigment kommer fram till fullo. Den höga koncentrationen av pigment som används och den särskilt fina rivningen garanterar att färgerna behåller sin lyster även när de tunnas ut med en stor mängd vatten. Genom att använda de renaste pigmenten och det renaste bindemedlet, behåller alla färger sin lyster när de blandas.


Tack vare det mycket höga ljusäkthetsbetyget behåller arbetet alltid sin ursprungliga gnistrande färg och kvalitet. Alla färger har högsta ljusäkthetsbetyg (+++) utom de två traditionella krappfärgerna (nr 326 och 331). På grund av sina speciella pigmentegenskaper har de ett lägre betyg (+).

 

Recensioner
Tillverkare
Din varukorg är tom
KUNDTJÄNST

info@skcab.se
044 - 10 22 44
Mån-Fre 10:00 - 17:00Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google Buzz Dela på Digg
Vill du annonsera på konstnarscentrum.se? Kontakta info@skcab.se